Meer weten over de Trade Fair Aalsmeer?
Neem contact met ons op
Floriday TFA2

Wanneer u als kweker een stand op de beurs heeft, wilt u hier natuurlijk het maximale uit halen. Zo wilt u onder de aandacht komen bij de doelgroep en nieuwe connecties maken. Natuurlijk zorgt u voor een professionele stand, maar vergeet vooral het online aspect niet. Binnenkort vindt de Trade Fair Aalsmeer weer plaats. Een goed moment om u een aantal tips te geven om Floriday zo optimaal mogelijk in te zetten tijdens de beurs.

Tip 1: Zorg ervoor dat de winkel goed gevuld is

Een beurs is hét moment om te laten zien welke planten en/of bloemen u aanbiedt aan kopers. Door deze uit te stallen in de stand, zorgt u er fysiek voor dat kopers uw assortiment kunnen bekijken. Naast het offline aspect, is ook het online aspect heel belangrijk. Zorg ervoor dat uw online winkel in Floriday goed gevuld is en u het mooi presenteert aan kopers. Als een koper op een later moment nog eens het assortiment wil bekijken of direct een order digitaal vast wil leggen, kan dit eenvoudig via uw digitale winkel in Floriday.

Lees meer over het activeren van Mijn Winkel in het Helpcenter

Tip 2: Maak vooraf een speciale aanbieding voor de beurs aan

Heeft u een speciale beursaanbieding voor een aantal kopers? Maak een aanbieding aan en zet deze voor kopers uit uw netwerk klaar in uw digitale winkel op Floriday. Als de koper uw winkelpagina bezoekt, is deze aanbieding direct te zien. Wanneer er een titel, beschrijving en afbeelding is toegevoegd, komt deze ook op de tijdlijn van de koper te staan. Afspraken die u ter plekke maakt, legt u eenvoudig digitaal vast door de koper een unieke link te sturen naar de afgesproken aanbieding.

Lees meer over de aanbiedingfunctie in het Helpcenter

Tip 3: Zorg dat de unieke QR-code naar uw winkel goed zichtbaar is op de stand

De winkel op Floriday heeft een unieke link en een QR code die u in Floriday kunt downloaden. Door deze te verspreiden onder (potentiële) klanten, kunnen zij alvast een connectieverzoek doen en de winkel bekijken. Alle standhouders van de Trade Fair Aalsmeer hebben bij Floriday een promotiepakket kunnen aanvragen met hierin visitekaartjes en een A4 bord met een unieke QR code naar de winkel van de kweker. Zo kunt u de online winkel gemakkelijk promoten en creëert u een gemakkelijke route naar uw producten voor de klanten.

Tip 4: Deel eenvoudig een specifiek artikel

Staat u op de beurs met een speciaal artikel dat u onder de aandacht wilt brengen? Zet dit product in de spotlight en deel de unieke link van een specifiek artikel. Dit kunt u doen door op artikel delen te klikken. Als een koper deze link bezoekt, krijgt hij meteen de juiste productinformatie te zien en kan het artikel worden ingekocht of als favoriet worden toegevoegd voor een later moment.

Verleng het succes van de beurs naar online

Door de juiste voorbereidingen en bovenstaande tips, kunt u het succes van de beurs online vergroten. Zorg ervoor dat u de koper uw winkel gemakkelijk kunnen vinden, zodat zij een connectieverzoek kunnen doen en digitaal bij u kunnen inkopen via Floriday.