Trade Fair Aalsmeer | Ontdek 30 noviteiten én de finalisten van de…
NH20221109 005 LR

Ontdek 30 noviteiten én de finalisten van de Glazen Tulp Award op Trade Fair Aalsmeer

Gepubliceerd: 26 oktober 2023
Innovatie en nieuwe producten verdienen speciale aandacht bij Royal FloraHolland. Daarom reiken we jaarlijks de Glazen Tulp Award uit aan de beste nieuwe marktintroductie. Op Trade Fair Aalsmeer zijn de 26 finalisten van dit jaar te bewonderen.

De Glazen Tulp Award is een stimulans voor kwekers en veredelaars om te innoveren en een manier om hen te bedanken voor het constant verbeteren van het aanbod. De prijs wordt uitgereikt in vijf categorieën: snijbloemen, concepten, kamerplanten bloeiend, kamerplanten groen en tuinplanten.

Tijdens Trade Fair Aalsmeer zetten we de finalisten in de spotlight in een speciale Noviteiten-stand. De producten worden professioneel gepresenteerd in een frisse, creatieve omgeving. De presentatie is zeker een bezoekje waard.

30 noviteiten
Daarnaast zijn er maar liefst 30 noviteiten te zien die komend jaar te verkrijgen zijn via onze afzetkanalen. Ook deze zijn allemaal professioneel verwerkt in een prachtige presentatie. Het zijn nieuwigheden die je niet wilt missen. Tipje van de sluier: een bonte Dendrobium, nog niet eerder vertoond!

Kom dus naar Trade Fair Aalsmeer op 7, 8 en 9 november en geniet van al het nieuws dat de sierteeltsector te bieden heeft. Je bent van harte welkom in stand 7.26, tegenover de Royal FloraHolland-stand. Vergeet je niet gratis aan te melden voor de beurs.