Trade Fair Aalsmeer | Decorum met 25 noviteiten aanwezig op Trade…
NH20211104 048 LR

Decorum pakt groots uit met één centrale stand 

Gepubliceerd: 8 oktober 2023
Waar Decorum sinds jaar en dag met een stand in de bloemen- én plantenhal aanwezig was op Trade Fair Aalsmeer, heeft het kwekerscollectief er dit jaar voor gekozen om groots uit te pakken met één centrale stand, tussen beide hallen in.

In de maar liefst 500 m2 grote stand zullen de aangesloten kwekers hun uitgebreide assortiment tonen, waaronder ruim 25 noviteiten. Dit is een mooie aanvulling op de aangrenzende stand, het Noviteitenplein van Royal FloraHolland.

Nieuw dit jaar is de Decorum Only-lijn. Dit zijn bloemen en planten die exclusief verkrijgbaar zijn bij Decorum, en dus niet door andere kwekers worden geteeld. Tijdens de beurs zijn zowel kwekers als accountmanagers aanwezig om je te woord te staan, rond te leiden en vragen te beantwoorden.

Kom dus vooral langs om inspiratie op te doen, een goede kop koffie te drinken of om die mooie selfie te maken met bijzondere planten en bloemen. Drie dagen lang, van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 november, ben je van harte welkom in stand 9.24. Meld je aan en graag tot dan!

Decorum
Decorum is een merk van ruim vijftig Nederlandse kwekers. Allemaal familiebedrijven, veel van de derde of vierde generatie. Deze kwekers werken samen aan een merk dat staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Dat merk is Decorum.