Trade Fair Aalsmeer | Easy Returns, vereenvoudig je retourproces voor…
Easy

Presentatie: Easy Returns, vereenvoudig je retourproces voor logistieke middelen

Gepubliceerd: 26 oktober 2023
Wanneer je jouw producten hebt verkocht, ontvang je vaak retourvrachten terug met logistieke middelen. Deze moet je uitsorteren, tellen en (een deel) vervolgens weer naar Royal FloraHolland brengen.

Met de dienst Easy Returns gaan logistieke middelen en ladingdragers rechtstreeks en ongesorteerd van de bloemist of retailer terug naar Royal FloraHolland. Zo verkorten we de reis die logistieke middelen en ladingdragers afleggen en vereenvoudigen we jouw retourproces. Ook jouw eigen logistieke middelen sorteren en tellen we. Deze brengen we vervolgens terug naar jouw box.

Tijdens de Trade Fair Aalsmeer geven Jolanda van der Plas - van Paridon & Luuk Waltmans (Royal FloraHolland) een toelichting op de ontwikkeling van deze dienstverlening en waarom het relevant is voor kopers. Daarnaast vertellen ze over de toekomstplannen van Easy Returns.


Wat weet je na deze presentatie?

  • Wat Easy Returns is.
  • Hoe je jouw processen kan optimaliseren dankzij Easy Returns.
  • Hoe de toekomstplannen van Easy Returns eruit zien.

Voor wie is deze presentatie interessant?

  • Kopers met als vestigingshub Aalsmeer

De presentatie Easy Returns, vereenvoudig je retourproces voor logistieke middelen is een programma-onderdeel van Trade Fair Aalsmeer en vindt plaats in het Trade Fair Theater op dinsdag 7 november van 11.00 t/m 11.30 uur. Meld je aan voor de beurs en bezoek de sessie.