Trade Fair Aalsmeer | Greenovation Award: beschik jij over een…
Greenovation winnaar

Greenovation Award 2023: beschik jij over een duurzame innovatie voor de sierteelt?

Gepubliceerd: 8 juni 2023
Royal FloraHolland stimuleert duurzaamheid in de sierteelt en reikt daarom jaarlijks de ‘Greenovation Award’ uit tijdens de Trade Fair Aalsmeer. De inschrijving voor de Greenovation Award 2023 is geopend.
Deelname aan de Greenovation Award levert voor de genomineerden veel exposure op. Maar dat is niet de enige reden om mee te doen…

1. Essentieel voor de toekomst
Duurzame productie en duurzame producten zijn steeds vaker de norm: de internationale consument verwacht duurzaamheid.Producenten en handelaren zijn zich bewust van het belang daarvan. Verduurzamen is nodig om ook in de toekomst als ondernemer succesvol te blijven. Duurzame innovaties zijn essentieel voor onze toekomstbestendigheid. Met de Greenovation Award vraagt Royal FloraHolland extra aandacht voor deze ontwikkelingen.

2. Een prijs is goud waard voor je imago
De Greenovation Award heeft een groot bereik, waardoor je veel reacties ontvangt. Volgens voormalige winnaars krijg je ook makkelijker een voet tussen de deur bij innovatieve toeleveranciers.

3. Inspiratie en motivatie
Alle inzendingen voor de Greenovation Award kunnen andere ondernemers inspireren tot nieuwe ideeën of tot het geven van een eigen draai aan een innovatie die ze hebben gezien. Zo motiveert de Award ondernemers verder te gaan op het pad van verduurzaming. Of je nu wint of niet, alleen al door deel te nemen, wissel je ideeën voor verduurzaming uit. Het helpt de focus op verduurzaming te houden. Dat is goed voor jouw bedrijf, voor de sector en voor de maatschappij.

4. De Award en alles wat daarbij komt kijken
De winnaar van de Greenovation Award gaat natuurlijk nooit met lege handen naar huis! Naast een mooie award van duurzaam materiaal is er een professionele foto- en videoshoot. Ook krijgt de winnaar gratis 12 m2
standruimte op de TFA 2024 en wordt hij of zij gepresenteerd in de stand van Royal Flora Holland op IPM Essen 2024 en tijdens de Dag van de Coöperatie 2023. Reken daarnaast op flink wat media-aandacht.

5. Mooi verhaal voor jouw klanten
De Greenovation Award levert producten en concepten op, die ingrediënten zijn voor mooie verhalen. Als ondernemer kun je die verhalen vertellen, om te laten zien wat de sierteeltsector kan betekenen voor de maatschappij. Door dat verhaal vaker naar buiten te brengen, verstevigen we het bestaansrecht van de sector op de lange termijn.

6. Waarom niet?
Er zijn heel veel redenen op te noemen om niet mee te doen, maar laat bovenstaande punten even goed tot je doordringen. Met een heel klein beetje moeite, kan je er een hoop voor terugkrijgen. Wees trots op jouw onderneming en ga voor deze gratis PR!

Meld je aan
Leg jij ook de focus op duurzaamheid en ben je bezig met een innovatief duurzaam product of concept? Wellicht kom je dit jaar in aanmerking om genomineerd te worden voor de Greenovation Award. Meld jouw product voor 28 augustus aan en zorg dat jouw product of concept in de spotlight komt te staan!
De Greenovation Award wordt jaarlijks uitgereikt tijdens Trade Fair Aalsmeer. Dit jaar vindt deze beurs plaats van dinsdag 7 t/m donderdag 9 november 2023.