Trade Fair Aalsmeer | Hoe ziet de toekomst van de internationale…
Ontwikkelingen in de internationale sierteelt

Hoe ziet de toekomst van de internationale sierteelt eruit?

Gepubliceerd: 26 oktober 2023
De sierteeltsector is bij uitstek een internationaal georiënteerde keten, die de laatste vijf jaar is gegroeid én veranderd. Maar wat zijn de verwachtingen voor de toekomst? Tijdens Trade Fair Aalsmeer deelt Rabobank haar vooruitzichten in de sessie ‘Ontwikkelingen in de internationale sierteelt’.

De laatste vijf jaar veroorzaakte het aanbod uit diverse landen grote verschuivingen in de internationale handel van bloemen, snijgroen en planten. Maar er is duidelijk minder veranderd in de internationale handelsstromen. Wat zijn de verwachtingen op dit gebied?

Daarnaast worden online aankopen steeds belangrijker in de sector. Regulier marktonderzoek in vier Europese landen laat zien dat het marktaandeel van online verkopen aanzienlijk groeit. Wat zijn de vooruitzichten voor dit afzetkanaal op Europees niveau?

Kom gratis naar Trade Fair Aalsmeer en woon de sessie bij
Kom erachter tijdens de sessie ‘Ontwikkelingen in de internationale sierteeltsector’, gepresenteerd door Rabobank. De sessie is een programma-onderdeel van Trade Fair Aalsmeer en vindt plaats in het Trade Fair Theater op donderdag 9 november om 13.00 uur. Meld je aan voor de beurs en bezoek de sessie!