Meer weten over de Trade Fair Aalsmeer?
Neem contact met ons op
TFA 2021

De organisatie voor Trade Fair Aalsmeer op 9, 10 en 11 november 2022 is in volle gang. Over het inhoudelijke programma kunnen we nog niets zeggen , maar de belangrijke informatie voor exposanten is sinds deze week online te bekijken.

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een grote beurs als Trade Fair Aalsmeer. Het team dat deze beurs inmiddels al vele jaren heeft georganiseerd, staat niet gek meer te kijken van alle vragen die iedere editie binnenkomen. Daarom zijn de meeste details vastgelegd in een Exposantenhandboek.

Wat is de uiterste datum voor de aanvraag lastminute ophangpunten, hoeveel gratis lunchpakketten krijgen we, is er een lijst met hotels in de buurt, wanneer en hoe kunnen we onze producten voor de stand aanvoeren? Op allemaal van dit soort vragen vindt u een antwoord in het Exposantenhandboek 2022.

Netwerken en zaken doen

Trade Fair Aalsmeer is een afspiegeling van alle belangrijke ontwikkelingen in de sierteeltsector. Exposanten en bezoekers van over de hele wereld onderstrepen al jaren het internationale karakter van de sierteeltsector. Er zijn dit jaar ruim 600 stands met de nieuwste trends in bloemen en planten. De verwachting is dat weer duizenden bezoekers het evenement komen bezoeken.

De beurs biedt geweldige mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen, bij te praten en zaken te doen. Er is een groot restaurant gedeelte en op donderdag 10 november bent u aan het einde van de beursdag van harte uitgenodigd voor een hapje en een drankje in het Trade Fair Café.

Meld uw standbemanning aan

Trade Fair Aalsmeer wordt al jaren ervaren als een netwerk- en inspiratie event op het gebied van sierteelt waar je bij moet zijn. Het evenement biedt geweldige mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen, bij te praten en zaken te doen. We zien u graag op Trade Fair Aalsmeer op 9, 10 en 11 november 2022.