Trade Fair Aalsmeer | Kom naar de sessie ‘Samen digitaal veilig’ op…
Toolbox Cyber Weerbaarheidscentrum Greenport

Kom naar de sessie ‘Samen digitaal veilig’ op Trade Fair Aalsmeer

Gepubliceerd: 30 augustus 2023
Bron afbeelding - Cyberweerbaarheidscentrum Greenport

Tijdens Trade Fair Aalsmeer kun je je drie dagen onderdompelen in alles wat de wereld van sierteelt te bieden heeft. Dagelijks kun je terecht bij de vele stands op de beursvloer, maar er zijn ook interessante programmaonderdelen te volgen, waaronder de sessie ‘Samen digitaal veilig’.

Door toenemende digitalisering in de tuinbouw krijgen steeds meer ondernemers te maken met cyberincidenten. Dat heeft grote gevolgen. Daarom is Royal FloraHolland een van de oprichters van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport, hét centrum waar we je verder helpen op het gebied van cybersecurity. Tijdens de sessie ‘Samen digitaal veilig’ staat samen leren centraal; je bent niet alleen als het gaat om het goed organiseren van cybersecurity. Benieuwd hoe je jouw digitale veiligheid kunt verbeteren? Kom naar de sessie!

‘Samen digitaal veilig’ vindt plaats in het Trade Fair Theater op:
  • Woensdag 8 november om 14.30 uur (Nederlandstalig)
  • Donderdag 9 november om 10.00 uur (Engelstalig)
In het Trade Fair Theater vinden daarnaast de uitreikingen van de Greenovation Award en de Glazen Tulp Award plaats. Ook kun je de presentatie Groenbranche Trends 2024 bijwonen: hier deelt Bloemenbureau Holland de nieuwste trends op het gebied van bloemen en planten. Genoeg te doen dus. Bekijk hier het complete programma en alle tijden.

Heb je interesse in één of meerdere van deze programmaonderdelen? Kom naar Trade Fair Aalsmeer! Een bezoek aan de beurs is gratis.