Trade Fair Aalsmeer | My Perfect Garden-tuinapp kanshebber voor de…
Bob Hoogerdijk Hoogeveen plants

My Perfect Garden-tuinapp genomineerd voor een Greenovation Award 2023

Gepubliceerd: 6 oktober 2023

Hoeveel planten passen in mijn tuinborder? Welke planten staan leuk bij elkaar? En hoe ziet mijn tuinborder in ieder seizoen van het jaar eruit? Het is niet altijd makkelijk om dat te visualiseren. Daarom komt Hoogeveen Plants BV met de My Perfect Garden-tuinapp.

Met deze vierkante meter-app kun je direct aan de slag en jouw persoonlijke thematuin samenstellen. Dit kan een groene tuin zijn, een terras, maar ook een balkon van ieder formaat. Het doel van de app is om grijze tuinen in Nederland groener te maken.

Het concept bestaat uit een app die invulling geeft aan een vierkante border. De beplanting betreft meerjarige tuinplanten. Hoogeveen Plants BV wil consumenten helpen om de juiste combinatie van planten in eigen tuin toe te passen en daarmee bijdragen aan de biodiversiteit, de opname van fijnstof en CO2.

Stem op My Perfect Garden

De My Perfect Garden-tuinapp is genomineerd voor een Greenovation Award. Vind jij dat dit product een Greenovation Award verdient? Breng dan je stem uit.

Greenovation Award

Duurzame producten zijn steeds vaker de norm: de internationale consument verwacht duurzaamheid. Kwekers en handelaren zijn zich steeds meer bewust van het belang daarvan. Royal FloraHolland stimuleert innovatie en duurzaamheid in de keten en heeft daarom de Greenovation Award in het leven geroepen. Hiermee biedt Royal FloraHolland een extra podium voor duurzame ontwikkelingen.