Trade Fair Aalsmeer | Ontdek de sleutel tot Cyberveiligheid tijdens…
Cybersecurity Floriday

Ontdek de sleutel tot cyberveiligheid tijdens Trade Fair Aalsmeer op 8 en 9 november

Gepubliceerd: 16 oktober 2023
In een wereld waar digitalisering steeds centraler komt te staan, is cybersecurity van cruciaal belang voor bedrijven over de hele wereld. Met een alarmerende statistiek dat 57% van alle bedrijven slachtoffer wordt van cybercriminaliteit, is het hoog tijd om aandacht te besteden aan de digitale beveiliging van jouw bedrijf.

Cyberweerbaarheidscentrum Greenport is een toonaangevend initiatief, mede opgericht door Royal FloraHolland, dat zich toelegt op het versterken van de digitale weerbaarheid van bedrijven, met name in de glastuinbouwsector. En nu is jouw kans om de eerste en verdere stappen te zetten om je bedrijf te beschermen tegen digitale dreigingen.

Op 8 en 9 november, tijdens de Trade Fair Aalsmeer, nodigt het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport je uit voor een boeiende sessie over cybersecurity. Deze sessie zal je voorzien van waardevolle inzichten en praktische tips om jouw bedrijf en de gehele keten te versterken.

Wat kun je verwachten?
  • Inzicht in de essentiële aspecten van cybersecurity.
  • Handige tips & tricks om jouw cyberveiligheid te vergroten.
  • Ontdek hoe het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport jou kan ondersteunen.
  • En maak kennis met het Royal FloraHolland Cyberabonnement.

Wanneer en waar?
Op 8 en 9 november verwelkomt het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport je op het Trade Fair Theater tijdens de TradeFair Aalsmeer. Geen aanmelding vereist voor de sessie, maar vergeet niet je als bezoeker voor de Trade Fair Aalsmeer te registreren als je erbij wilt zijn. Als extraatje wacht er een goodiebag op je met een handige geschenk om je cyberveiligheid te vergroten.


Dus, zet 8 en 9 november in je agenda en kom naar het Trade Fair Theater. Samen kunnen we de digitale beveiliging van de sierteeltsector versterken en jouw bedrijf beschermen tegen cyberdreigingen.