Meer weten over de Trade Fair Aalsmeer?
Neem contact met ons op
Nh20181107 085

Na een jaar zonder live evenementen zijn we hard aan de slag om van 3 tot en met 5 november 2021 een top-editie neer te zeten van de Trade Fair Aalsmeer. Er zijn dit jaar ruim 600 stands met de nieuwste trends in bloemen en planten. De verwachting is dat weer duizenden bezoekers het evenement komen bezoeken. Iedereen kijkt in ieder geval uit naar een fysieke beurs!

De Trade Fair Aalsmeer is een afspiegeling van alle belangrijke ontwikkelingen in de sierteeltsector. Exposanten en bezoekers van over de hele wereld onderstrepen al jaren het internationale karakter van de sierteeltsector. De Trade Fair Aalsmeer biedt geweldige mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen, bij te praten en zaken te doen.

Royal FloraHolland House

Het Royal FloraHolland House is het centrale punt van de beurs in hal 2. Aan het eind van de eerste beursdag reiken we hier de Greenovation Award uit. Op alle drie de dagen van de beurs ziet u presentaties van alle duurzame innovaties die genomineerd zijn voor de Greenovation Award. Daarnaast is het Royal FloraHolland House het toneel van trends en noviteiten. Dit jaar zijn de bloemisten Henck en Yan, finalisten van het Netflix-programma 'The Big Flower Fight', aanwezig om hun werk te demonstreren.

Floriday, het digitale platform voor de sierteelt, ontwikkelt zich snel en wordt op basis van input van gebruikers steeds meer uitgebreid. In het Royal FloraHolland House kunt u zich laten informeren over de verschillende ontwikkelingen binnen Floriday, maar ook over Landelijke Veilen, internationale ontwikkelingen, de nieuwe dienst Strategisch Marktinzicht en duurzaamheid. Er is volop ruimte om feedback te geven. Wat mist u binnen Floriday? Wat kan er anders als het gaat om Landelijk Veilen? Wellicht wilt u eens actief deelnemen aan een van de teams binnen de programma’s?

We zien u graag op de Trade Fair Aalsmeer op 3, 4 en 5 november.