Royal Flora Holland Floradome

Secret Garden: nieuw side event Trade Fair

Gepubliceerd: 31 oktober 2022
Met Secret Garden heeft de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer 2022 er een nieuw side event bij. Een aantrekkelijk concept dat gebaseerd is op de afgelopen Flower Bazar 3.0 en in het teken staat van inspireren en informeren. Secret Garden vindt plaats in Floradome, het kantoorgebouw van Royal FloraHolland. Uiteraard zal Secret Garden gehuld zijn in een adembenemende Christmas sfeer met sprankelende wauw-factor.

Ontmoetingsplek met hoge netwerkfactor

Met Secret Garden biedt Royal FloraHolland vooral een unieke ontmoetingsplek voor de hele keten tijdens de beursdagen. Van techniek tot veredeling en van kwekers tot handelaren wordt hiermee de gelegenheid geboden om elkaar te ontmoeten, waaronder interessante gesprekspartners die u anders niet of moeilijk zou kunnen bereiken. De hoge netwerkfactor, korte lijnen en positieve sfeer creëren volop kansen voor het opdoen van nieuwe contacten en het versterken van bestaande banden. Dit alles onder het motto van samen, verbinden, inspireren, verwonderen en activeren.

Netwerkdiners, lunches en borrel

Tijdens Secret Garden zijn er volop mogelijkheden voor deelname aan netwerkactiviteiten. Meer weten? Neem contact op met de organisatie van Secret Garden.

Ultieme beursbeleving

Wat de standbouw betreft vindt men in Secret Garden geen traditionele stands, maar prachtige productpresentaties van de deelnemers in een weelderige tuinopstelling. Deze inspiratievolle presentatie van bloemen, planten én decoratie binnen één setting, compleet met rozenbar en Secret rooms voor zakengesprekken. Bovendien biedt Secret Garden zo de nationale en internationale sierteelthandel oneindig veel nieuwe designmogelijkheden om productassortimenten samen te stellen die klanten het hele jaar door zullen verrassen.

Locatie

Het spreekt voor zich dat de keten een side event van dit kaliber maar wat graag omarmt Het is dan ook geen wonder dat voor een mooie locatie als Floradome, in het kantoorgebouw van Royal FloraHolland, is gekozen. De toegang tot Secret Garden is gedurende de beursdagen gratis op vertoon van uw Trade Fair registratie. De organisatie van dit unieke side-event is in handen van 2Dezign. Aanmelden als Secret Garden exposant is nog mogelijk. Neem hiervoor contact op met Pascal Koeleman via pascal@2dezign.nl of whatsapp +31 06 2422 9238.

Meer informatie volgt de komende weken in de aanloop naar de beursdagen via nieuwsberichten, social media en digitale interactieve beurseditie van Secret Garden Magazine.