Meer weten over de Trade Fair Aalsmeer?
Neem contact met ons op
NH20211104 077 LR

De Trade Fair Aalsmeer, die van 3 tot en met 5 november plaatsvond, is succesvol verlopen. Drie dagen lang was het veilingterrein van Royal FloraHolland Aalsmeer hét epicentrum van de sierteeltsector. De beurs trok 15.000 bezoekers uit meer dan 50 verschillende landen.

Een derde van het bezoek was van internationale herkomst. De beurs werd bezocht door beslissers van importeurs, exporteurs, transporteurs, supermarkten, tuincentra, bouwmarkten en bloemisten. Ook veredelaars, kwekers, media, toegevoegde waarde bedrijven bezochten de beurs.

Tijdens de Trade Fair Aalsmeer werden zoals iedere editie diverse innovaties en noviteiten gepresenteerd. Op woensdagmiddag maakten we de winnaar van de van de Greenovation Award bekend. Deze prijs voor het beste duurzame concept of product ging naar Bernhard plantenkwekerij voor hun Elegant Phalaenopsis-lijn (vlinderorchidee).

Noviteiten op Trade Fair Aalsmeer

Verder is de noviteitenpresentatie in het Royal FloraHolland House druk bezocht. De gepresenteerde 80 noviteiten werden goed gewaardeerd en dingen mee naar de Glazen Tulp Award. De winnaar van deze prijs voor meest innovatieve product in de categorieën snijbloemen, tuin/terrasplanten, groene kamerplanten en bloeiende kamerplanten en concepten zal 9 december aanstaande bekend worden gemaakt.

In het hart van de beurs presenteerde Royal FloraHolland de diverse diensten en activiteiten. Onderwerpen als Floriday, Landelijk Veilen, duurzaamheid en dienstverlening kwamen hier uitgebreid aan bod. Tijdens de beurs konden bezoekers tevens kennis maken én een opvallend boeket ontvangen van Henck of Yan, de creatieve bloemisten van de Netflix serie The Big Flower Fight.

Trade Fairs in 2022

Houd u onze berichtgeving in de gaten als het gaat om onze beurzen die we volgend jaar organiseren. De inschrijving voor de Trade Fair Naaldwijk (9 en 10 maart 2022) start binnenkort. De datum voor Trade Fair Aalsmeer 2022 is 9 tot en met 11 november 2022. Voor meer informatie over de Trade Fair Aalsmeer kunt u contact opnemen met team Trade Fairs & Events: events@royalfloraholland.com.

Bekijk een impressie van Trade Fair Aalsmeer 2021