Meer weten over de Trade Fair Aalsmeer?
Neem contact met ons op
NH20191107 051 LR

Voor het eerst sinds november 2019 vindt van 3 tot en met 5 november aanstaande de Trade Fair Aalsmeer plaats. Een deel van het veilingterrein van Royal FloraHolland Aalsmeer vormt drie dagen lang hét epicentrum van de sierteeltsector. Wat kunt u (in een notendop) verwachten?

Vanuit de hele wereld komen deze week kwekers en kopers naar Aalsmeer om elkaar te ontmoeten, relaties te versterken en het uitgebreide productaanbod te versterken. De Trade Fair Aalsmeer vormt het grootste zakelijke event van de sierteelt in Europa dit jaar. Met 643 exposanten, 80 noviteiten, vele product- en conceptintroducties biedt de beurs veel informatie voor mensen die actief zijn in de in- en verkoop van bloemen en planten.

Tijdens de beurs worden diverse innovaties en noviteiten gepresenteerd. Op woensdagmiddag is de bekendmaking van de winnaar van de van de Greenovation Award, de prijs voor het beste duurzame concept of product. Ook zien bezoekers de ingezonden noviteiten die meedingen naar de Glazen Tulp Award. Deze prijs waardeert de meest innovatieve producten in de categorieën snijbloemen, tuin/terrasplanten, groene kamerplanten en bloeiende kamerplanten en concepten.

Royal FloraHolland House

In het hart van de beurs presenteert Royal FloraHolland de diverse diensten en activiteiten. Onderwerpen als Floriday, Landelijk Veilen, duurzaamheid en dienstverlening komen hier uitgebreid aan bod. Samen bereiken we meer dan alleen. In het Royal FloraHolland House is er volop ruimte om feedback te geven. Bekijk een demo van RFH Photo. Wat mist u binnen Floriday? Wat kan er anders als het gaat om Landelijk Veilen? Wellicht wilt u eens actief deelnemen aan een van de teams binnen de programma’s? U kunt zich inschrijven voor het Begeleidingsteam van Landelijk Veilen en andere werkgroepen. Medewerkers van Royal FloraHolland staan voor u klaar en beantwoorden uw vragen.

Henck en Yan

Wat u de komende dagen zeker niet mag missen, is het bekende bloemistenduo Henck en Yan, bekend van de Netflix serie The Big Flower Fight. Naast de stand van Floriday, middenin het Royal FloraHolland House, nemen u mee in Connect to grow. Met producten van de beurs-exposanten bouwen ze een brug van bloemen. Het duo is de hele dag aanwezig en bezig met arrangeren. Om 11.00 en 13.30 uur is er een ‘showmoment’. Op vrijdag is het kunstwerk klaar.

Voor wie nu nog twijfelt om de beurs te bezoeken; de contacten die u deze week op de Trade Fair Aalsmeer maakt, kunnen uw zakenrelaties van morgen zijn. Veel plezier op de beurs en goede zaken!

Meer informatie over de beurs