Trade Fair Aalsmeer | Trade Fair Aalsmeer start een dag eerder
Trade Fair Aalsmeer 2023

Trade Fair Aalsmeer start een dag eerder

Gepubliceerd: 30 maart 2023
De Trade Fair Aalsmeer zal dit jaar plaatsvinden van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 november. De driedaagse sierteeltbeurs die afgelopen editie ruim 20.000 bezoekers wereldwijd trok, zal anders dan andere jaren een dag eerder starten.

Aanleiding vormt de piekbelangstelling van de beurs op de woensdag en donderdag. Door de grote belangstelling van het internationale vakpubliek loopt de locatie in Aalsmeer tegen de grens aan van wat aan bezoekers tegelijkertijd kan worden ontvangen. Door de minder drukbezochte vrijdag te vervangen door de dinsdag zal een betere spreiding van het bezoek kunnen worden gerealiseerd. Vanaf komende week kunnen bedrijven zich aanmelden voor deelname.

De Trade Fair Aalsmeer is een van de grootste sierteeltbeurzen wereldwijd. Jaarlijks tonen meer dan 650 kwekers van bloemen en planten drie dagen lang hun producten aan internationale inkopers.

De beurs vindt plaats in het veilgebouw van Royal FloraHolland Aalsmeer en is een van de belangrijkste verkoop -en relatiemomenten voor de sierteelt.

Data en openingstijden Trade Fair Aalsmeer 2023

- Dinsdag 7 november 9.00-17.00 uur
- Woensdag 8 november 9.00-17.00 uur
- Donderdag 9 november 9.00-17.00 uur

Vanaf komende week tot één juni aanstaande kunnen bedrijven zich aanmelden voor deelname.