Trade Fair Aalsmeer | Zorg jij voor een optimale presentatie op de…
Floriday presentatie

Zorg jij voor een optimale presentatie op de beurs?

Gepubliceerd: 14 juli 2023
Van 7 tot 9 november is Trade Fair Aalsmeer. Floriday is aanwezig met een stand en nodigt je van harte uit om bij ons langs te komen. Sta je als kweker ook op de beurs? Dan wil je natuurlijk goed beslagen ten ijs komen. Dat doe je door je stand aan te vullen met online informatie!

Tip 1: Maak gebruik van het dashboard & tijdlijnberichten in Floriday
Promoot voorafgaand de beurs artikelen door het plaatsen van tijdlijnberichten. Via je dashboard in Floriday kun je eenvoudig tijdlijnberichten plaatsen bij gebruikers uit je netwerk. Dit doe je door bij het dashboard, onderaan de pagina, op het icoon met de paarse toeter te klikken. Promoot een artikel die jij presenteert op de beurs, of laat middels een bericht weten waar kopers je kunnen vinden op de Trade Fair. Vermeld bijvoorbeeld het standnummer. Let op: er is een maximum van 3 tijdlijn berichten per dag.

Tip 2: Maak je catalogus vindbaar met een QR-code
Plaats promotiemateriaal met QR-codes van artikelen of collecties die in Floriday beschikbaar zijn in jouw beursstand. Binnen de catalogus op Floriday kun je van ieder artikel of van gemaakte collecties een QR-code downloaden. Het is ook mogelijk om deze QR-codes in de beursstand te plaatsen. Wanneer bezoekers deze scannen met hun mobiele telefoon, worden zij direct binnen de Explorer naar dit artikel of de collectie verwezen indien zij een connectie met jou hebben. Hoe werkt dit? Ga naar ‘Catalogus’ en klik op de drie puntjes bij een artikel. Kies vervolgens voor de optie ‘Artikel delen’. Wil je een QR-code van een collectie ga dan binnen de Catalogus naar de tab ‘Collecties’. Klik daar op de drie puntjes en kies vervolgens voor ‘Collectie delen’.

Tip 3: Zorg voor representatieve foto’s
Zorg ervoor dat je goede foto’s instelt bij artikelen, zo worden je producten nóg aantrekkelijker voor kopers. Met de juiste productfoto’s hebben kopers een goed beeld van hoe het artikel eruit ziet. Wanneer zij vervolgens de QR-code scannen die jij bij jouw artikel of collectie zet, kunnen zij deze direct aan hun favorieten toevoegen.

Tip 4: Mijn Winkel
Je kunt ook een QR-code downloaden en afdrukken van je winkel. Dit doe je bij ‘Mijn Winkel’ via de tab marketing. Wanneer klanten deze scannen komen ze direct in de winkel in Floriday terecht.

Een krachtige presentatie werkt door
Met bovenstaande tips zorg je ervoor dat je je optimaal presenteert en dat je de bezoeker een handje helpt de weg te vinden naar je artikelen op Floriday. Wellicht leidt dat tot nieuwe netwerkrelaties en afnemers!