DSC01359 Roselily Samantha Van Schie 1024x683

Decorum lanceert nieuwecampagne op Trade Fair Aalsmeer

Publiziert: 2. November 2022
‘Je hebt bloemen en je hebt bloemen van Decorum. Hetzelfde geldtvoor planten. Allemaal het beste van het beste. Niks standaard,maar het neusje van de zalm. En dat van Hollandse bodem. Te koop bij het tuincentrum en de bloemist in jouw omgeving.’ Dat is de boodschap van de nieuwe Decorum campagne.
Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer is de grootste beurs van Nederland en hier ontvangt Decorum jaarlijks al haar klanten en ambassadeurs. Vorig jaar is op deze beurs de nieuwe huisstijl geïntroduceerd en andere jaren waren altijd nieuwe producten, verpakkingen en kwekers te vinden in de stands.

Ook dit jaar verrast Decorum weer, maar dan anders. Met une grande campagne die geïnspireerd is door Nederlands bekendste designers. Met als doel Nederland te inspireren. Decorum doet dat niet alleen en ook niet met een eigen winkel, maar samen met jou, de vakhandel.

Met de campagne biedt het merk ondersteuning om Decorum producten aantrekkelijkere maken. Hierbij hoort ook een tuincentrum oplossing en POS materiaal voor bloemisten.

Ben jij benieuwd? Decorum is te vinden in de stands 9.10 en 26.1. Hier ontdek jij wat deze campagne voor jou kan betekenen en natuurlijk word je meegenomen in de wereld van Decorum. Decorum is het A-merk van ruim vijftig Nederlandse kwekers. Deze kwekers werken samen aan een merk dat staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Met honderden innovaties per jaar is het assortiment van Decorum altijd wisselend en altijd verrassend