TFA

Op ’t eerste gezicht op Trade Fair Aalsmeer

Publiziert: 9. November 2022
De eerste dag van de Trade Fair is een super succes met veel mensen die de beurs bezoeken, inspiratie opdoen en veel praatjes maken met klanten en geïnteresseerden. We lichtten een aantal stands even voor je uit:

Floramor

In ons midden hebben we een jarige namelijk: Flandresse, het keurmerk voor Azalea, is 25 jaar jong. Ter gelegenheid van de gelegenheid lanceren ze Flandresse Premium AIKO. Een serie bijzondere azalea's met extra dubbele bloemen in een extreem mooi assortiment kleuren.

FlorAmor is een kei in de productie en vermarkting van Azalea’s, alsook een betrouwbare partner in een aantal niche en seizoen producten. Bezoek ze op stand nr. 14.2.

Hazeu

Hazeu Orchids is een gecertificeerde Phalaenopsis-kwekerij die tot de grotere van Nederland gerekend mag worden. Uit 7 hectare eigen kassen leveren ze wekelijks 100.000 planten van hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd en op maat.

Hazeu is ook in de race om de Greenovation Award te winnen. De uitreiking van de Greenovation Award zal plaatsvinden op de Trade Fair Aalsmeer op woensdag 9 november om 15.00 uur in het Royal FloraHolland House. Heb jij Hazeu’s stand al bewonderd met de vele mooie orchideeën?

BM Roses

Bij de stand van BM Roses zie je dit mooie grote hart. Klopt ook, want je wordt er warm verwelkomt. BM Roses heeft een oppervlakte van 50.000 m2 en behoort hiermee tot de grotere potrozenkwekers binnen Nederland en ook binnen Europa. Ze kweken de plant zelf op en produceren zij een kleine 120.000 planten per week.