Trade Fair Aalsmeer | Trade Fair Aalsmeer vol inspiratie
Trade Fair Aalsmeer 2023 2

Trade Fair Aalsmeer vol inspiratie

Publiziert: 5. Juli 2024
De aanmeldingen voor expositieruimte op de Trade Fair Aalsmeer liep storm. Alle ruimtes waren snel verhuurd aan de ruim 600 exposanten. De internationale sierteeltbeurs biedt exporteurs, groothandelaren, veredelaars, detaillisten, kwekers en overige leveranciers inspiratie op het gebied van de sierteelt. De Trade Fair Aalsmeer vindt plaats op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 november 2024.

Inspiratie in diverse hallen

Voor de circa 20.000 bezoekers is er veel te zien. Ook dit jaar is er weer een hal met veel kamer- en tuinplanten, een hal met diverse soorten bloemen én met artikelen voor de toegevoegde waarde zoals verpakkingen of decoratiemateriaal. Iedere exposant toont diens mooiste en nieuwste producten. Ieder op zijn eigen manier om de aandacht te trekken.

Netwerken

Naast inspiratie opdoen, is de beurs vooral een gelegenheid om bij te praten, nieuwe contacten te leggen en zaken te doen. Met de honderden exposanten en duizenden bezoekers zijn die mogelijkheden er volop. Binnenkort maken we alle exposanten bekend via www.tradefairaalsmeer.com.