NH20221109 051 LR

Tweede dag Trade Fair Aalsmeer

Publiziert: 10. November 2022
De tweede dag van de Trade Fair in Aalsmeer zit erop. We lichten een aantal stands voor je uit die er vandaag uitsprongen:
Bromini
Met een hele mooie stand op de Trade Fair in Aalsmeer staan de mannen van Bromini klaar om een praatje te maken met iedereen over Bromini’s! Rip Bromini is een tuinbouwbedrijf gespecialiseerd is in een breed assortiment mini Bromelia’s zogenaamde Bromini’s. Het bedrijf bestaat al sinds begin 1930 en is al 5 generaties van vader op zoon overgegaan. Tot eind jaren ’50 werden er groenten onder plat glas geteeld. Anno 2022 is het bedrijf 20.000 m2 groot!
Favorita
Bij deze stand moet je even geweest zijn, naast mooie planten hebben ze ook leuke chocolaatjes waar je van kan smullen. Ook laten zij groot zien dat ze een nieuwe huisstijl hebben. Zeker het bekijken waard!

Een Kalanchoë is niet zomaar een Favorita The Original®. Uit het grote scala aan Kalanchoë rassen wordt met zorg gekozen. Naast teelttechnische aspecten zijn houdbaarheid en transport zeker zo belangrijk. We onderwerpen de rassen aan een transportsimulatie en doen houdbaarheidsproeven.

Wist je dat ze ook een regentest krijgen, zodat ze kunnen worden beoordeeld als buitenplant. Alleen de allerbeste slagen voor deze test!
Decorum
Over de hele Trade Fair zie kom je wel een stand tegen van Decorum. Op de eerste dag lanceerden ze hun nieuwste campagne op een onwijs leuke manier om 11 uur! Heb jij het al bewonderd? Op stand 9.10 kan je ze bezoeken.

Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 zijn ze de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. Al sinds de vorige eeuw maken zij zich hard voor de kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit vind je dan ook terug in al hun bloemen en planten.