TFA Waterdrinker

Bezoek de GTC Days | 6 - 11 november

Gepubliceerd: 26 oktober 2022
Met 25.000 m2 aan planten, bloemen en accessoires is het Waterdrinker Green Trade Center (GTC) dé plek voor groene professionals. Tijdens de GTC Days, die van zondag 6 tot en met vrijdag 11 november plaatsvinden, genieten bezoekers van extra inspiratievolle presentaties, bijzondere producten en aantrekkelijke deals. Zo laat Waterdrinker je kennis maken met dé planten van de toekomst - Our Future Plants - vind je de meest onderscheidende Novelties and Specialties en kun je je laten verleiden door de meest trendsettende producten.

Ben je een liefhebber van bloemsierkunst? Goed nieuws; niemand minder dan Floral Designer Hanneke Frankema komt haar winnende EK-stuk namelijk live opbouwen! Uiteraard valt er nog veel meer te beleven. Zo zijn er Meet & Greets met diverse kwekers en staat het Waterdrinker-team paraat om al jouw vragen te beantwoorden.

Het Waterdrinker Green Trade Center ligt op loopafstand van de Trade Fair en is gratis te bezoeken. Aanmelden is niet nodig. Je bent van harte welkom!

Adres: Sierteeltstraat 129, 1431 GM Aalsmeer (Royal FloraHolland terrein)