Trade Fair Aalsmeer | Combineer bezoek aan Trade Fair Aalsmeer met…
Preview 20190531 G0015 2

Combineer bezoek aan Trade Fair Aalsmeer met het bezoekerscentrum

Gepubliceerd: 27 oktober 2023
Benieuwd hoe de logistiek en distributie van ’s werelds grootste bloemenveiling in elkaar zit? Dan is een bezoek aan het Royal FloraHolland bezoekerscentrum in Aalsmeer, voorafgaand aan de Trade Fair, zeker een aanrader.

Beleef de drukte op de vloer en verbaas je over de enorme hoeveelheid bloemen en planten die iedere dag verhandeld worden. Je staat in het centrum van de internationale bloemenhandel. Een unieke ervaring die je niet snel vergeet!

Ieder jaar geven we duizenden (internationale) bezoekers een rondleiding door de wereldwijde marktplaats van bloemen en planten. Zij vinden het fantastisch, blijkt uit de goede recensies op Tripadvisor. Zo fantastisch zelfs dat we het Certificate of Excellence van Tripadvisor toegekend kregen.

Het bezoekerscentrum van Royal FloraHolland is dus zeker de moeite waard. Of het nu om een bezoek samen met klanten gaat of dat je zelf op pad gaat, we ontvangen je graag in de week van Trade Fair Aalsmeer.

Het bezoekerscentrum is maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 7.00 tot 11.00 uur, en op donderdagen van 7.00 tot 9.00 uur. Via de website kun je je aanmelden. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar infoaalsmeer@royalfloraholland.com.