Trade Fair Aalsmeer | Ontdek innovatieversnellers uit de Food &…
Innovaties TFA

Ontdek innovatieversnellers uit de Food & Flower-industrie

Gepubliceerd: 31 oktober 2023
De tuinbouwsector staat bol van de innovatiekracht. Wat dacht je van indoor drones, warmtebatterijen en innovatieve kascoatings? Precies over deze onderwerpen kom je alles te weten tijdens de sessie ‘Innovatieve pitches uit de Food & Flower-industrie’ op Trade Fair Aalsmeer.

Tijdens de sessie maken we kennis met drie concrete voorbeelden van innovatieve oplossingen die de glastuinbouw verder kunnen brengen. Vanuit HortiHeroes zullen drie start-ups een pitch verzorgen, waarin zij hun product of concept toelichten. Dat zijn PATS Drones (Bram Tijmons), Thermeleon (Liesanne Wieleman) en PAR+ by Fotoniq (Bob Vonk).

Benieuwd hoe deze innovaties de industrie slimmer kunnen maken? Kom dan naar de sessie ‘Innovatieve pitches uit de Food & Flower-industrie’ op Trade Fair Aalsmeer. De sessie is te volgen op woensdag 8 november om 13.00 uur in het Trade Fair Theater. Meld je aan voor Trade Fair Aalsmeer, bezoek de sessie en kom inspiratie opdoen!

Over HortiHeroes
HortiHeroes is een platform voor innovatie- en talentontwikkeling voor en door de Food & Flower-industrie. Het platform verbindt studenten, youngprofessionals en ondernemers met elkaar, om zo nieuwe technologieën te ontwikkelen en innovatie in de sector aan te jagen. Echte innovatieversnellers dus.