Trade Fair Aalsmeer | Presentatie: Select Delivery, bepaal zelf je…
Select Delivery TFA

Presentatie: Select Delivery, bepaal zelf je bezorgmoment

Gepubliceerd: 26 oktober 2023
Wanneer je online iets bestelt, is niets fijner dan dat jouw bestelling op een voor jou gunstig moment wordt bezorgd. Ook van onze kopers krijgen we regelmatig te horen dat zij graag meer controle wensen over de aflevertijden van de producten die ze via Royal FloraHolland inkopen. In samenwerking met deze kopers is Royal FloraHolland aan de slag gegaan. De uitkomst: Select Delivery. Met deze dienst kan je jouw producten laten bezorgen wanneer jij dat wil.

Tijdens de Trade Fair Aalsmeer geven Toon Kessen & Luuk Waltmans (Royal FloraHolland) een toelichting op de ontwikkeling van deze dienstverlening en waarom het relevant is voor kopers. Daarnaast vertellen ze graag wat meer over de toekomstplannen van Select Delivery.

Wat weet je na deze presentatie?
  • Wat Select Delivery is.
  • Hoe je nu al jouw processen kan optimaliseren dankzij Select Delivery.
  • Hoe de toekomstplannen van Select Delivery eruit zien.
  • Welke tijdvakken voor welke kanalen er binnenkort beschikbaar komen.

Voor wie is deze presentatie interessant?
Kopers die inkopen in Naaldwijk (bloemen) en Rijnsburg en die nu al gebruik maken van Select Delivery of daar in de toekomst gebruik van willen maken. Ook is de presentatie voor kopers die inkopen in Aalsmeer en Naaldwijk (planten) en die in de toekomst gebruik kunnen en willen maken van Select Delivery.

De presentatie Select Delivery, bepaal zelf je bezorgmoment is een programma-onderdeel van Trade Fair Aalsmeer en vindt plaats in het Trade Fair Theater op dinsdag 7 november van 10.00 t/m 10.30 uur. Meld je aan voor de beurs en bezoek de sessie.