Trade Fair Aalsmeer | Vernieuwde Royal FloraHolland-stand: dé…
Stand rfh

Vernieuwde Royal FloraHolland-stand: dé ontmoetingsplek op de beurs

Gepubliceerd: 1 november 2023
Dit jaar is de stand van Royal FloraHolland op Trade Fair Aalsmeer in een nieuw jasje gestoken. Het is dé centrale ontmoetingsplek van de beursvloer, waar je van harte welkom bent voor een goed gesprek en een kop koffie. Wie zijn er te vinden en wat is er allemaal te zien?

Onze (internationale) accountmanagers, veilingmeesters en andere medewerkers van Royal FloraHolland staan klaar om je vragen te beantwoorden. Daarnaast is het Klant Contact Center aanwezig om de infodesk te bemannen: hier krijgen bezoekers informatie over de verschillende diensten die Royal FloraHolland biedt. De KCC-medewerkers kunnen helpen bij specifiekere verzoeken, bijvoorbeeld ‘hoe word ik lid van de coöperatie?’

Aan de hand van verschillende video’s geven we een toelichting op onze strategie Makkelijk handelen, Passende logistiek en Slim ondernemen. Team Floriday is aanwezig en richt zich dit jaar voornamelijk op kopers, maar ook kwekersvragen kunnen uiteraard worden beantwoord.

We presenteren ons duurzaamheidsverhaal ‘Samen groener groeien’ in 3D. Team Duurzaamheid zal dit verhaal ook toelichten. Bovendien zijn de duurzame product- en conceptinnovaties van de genomineerden voor de Greenovation Award te zien en kun je de noviteiten van de genomineerden voor de Glazen Tulp Award bekijken. Ook kun je al je vragen over vastgoed stellen tijdens een ontbijtsessie op woensdagochtend bij ons in de stand. Al met al veel te zien en te doen!

Nog niet aangemeld? Doe dat dan via onderstaande link. Een bezoek aan de beurs is gratis. We zien je graag op dinsdag 7, woensdag 8 of donderdag 9 november. Tot dan!